mandag 26. mars 2012

Endelig ankommet the Great Nippon! Del 2

Nå er vi nettopp ankommet Japan! Vi var heldig å møtte en bergenser på flyet som viste oss hvordan vi skulle komme oss videre med tog til Shinjuku. Shinjuku er en del av Tokyo sine mange distrikter med forskjellige mål, blant annet elektronikk, anime, mat pachinko og mye mer! Shinjuku Station er kjent for å ha verdens høyeste antall besøkende per dag. Noe jeg mente var rundt en halv million besøkende, men i realiteten er det nærmere 3.5 millioner mennesker!! Holy moly..!

I midlertid hadde vi ikke rukket å ta ut noen penger på flyplassen fordi vi tenkte dette sikkert kunne gjøres i en av Japans største gater. Dette... stemmer da ikke! I rundt en times tid vandret vi Tokyos gater på jakt etter en minibank som tok Visa. Når det da viser seg at ca INGEN snakker noe forståelig engelsk, ble dette et problem! Heldigvis fant Marius ut at det var et postkontor i nærheten, og etter å ha spurt tre forskjellige personer i samme gate som postbygget lå, fant vi det omsider. LYKKE!!!!! Okane!!! Så bar det videre!

Toget videre gikk fra Shinjuku Station til Hatagaya. Stoppet vi skulle av på var heldigvis lett å finne ettersom de brukte engelsk skrift på stoppene underveis. Neste utfordring var da å finne frem til Sakura Hotel Hatagaya. På samme måte som sist prøvde vi å finne noen med gode nok engelsk kunnskaper til å forklare veien. Marius fikk tak i et tegnet kart fra en apotekvinne med munnbind (som for øvrig er et moteriktig plagg her borte) og med litt dårlig japansk kommunikasjon fikk vi en kommunearbeider til å forstå hva vi skulle frem til. Han tok frem telefonen, holdt den opp mot himmelen og viste oss vei!

Så sliten har vi aldri vært! Men vi skulle ikke få slenge oss på sengen enda, det var nemlig slik at vi måtte vente 2 timer før vi kunne sjekke inn på hotellet... Når vi endelig hadde fått dusjet/badet (BADEKAR! <3) var det på tide å utforske Shinjuku i litt mer behagelig tilstand. Det endte opp med at vi vandret rundt i nær søvnlignende tilstand og følte oss som noen små zombie-maur. Etter en times tid så jeg sega himmelen! Der inne var det flere hundre gripeklo-maskiner med forskjellige figurer og snacks fra både anime og spillverden, samt arkademaskiner. Vi klarte fort å sløse et par hundre kroner på dette, uten å vinne noe som helst! Det var også en seksjon som lignet på en avansert fotoboks. Her inne kunne vi ta Moe(super sukkersøte kawaii) bilder i forskjelige positurer som ble anbefalt på maskinen. Uheldigvis fikk vi ikke skrevet ut eller lastet opp bildene.. WHYYY?!?!?

Jeg (fy) klarte å glemme kameraet, så her er noen bilder som Marius tok med kameraet på mobilen underveis, enjoy:

Kristin tar en kyllingdans for å varme seg

Det flotte hotellet vi skal bo på
Klar for sengen, so trøttu!

Ingen kommentar..
Pachinko hallen- her var det HØYLYTT

SUPAH SEGA LAND

Cat, I'm a kitty cat, and i dance dance dance!

Is på vending machine, skeptisk!

Tekken Tag 2 - DAI FUN DESU

8 kommentarer:

  1. "Cat! I'm a kitty cat." Über moe, den katten der om eg skal benytta fagspråket. Awesome blogging. Keep it up! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. We do our best! Vant en kanin til Kristin i dag på en av de andre Sega sjappene. Mer om det senere :)

      Slett
  2. gleder meg å høre resten!!!!!!! :D
    åe, den katten vil jeg ha^^ :(

    SvarSlett
  3. Du skriver veldig levende, føles nesten som man er der selv! ^^,

    SvarSlett
  4. Tekken Tag 2 - Thank god for no more "region lock", introduced by Sony.

    Drit at det bare er .jp meny, men i det minste spillbart!

    SvarSlett
    Svar
    1. Lær deg japansk, så blir det aldri et problem igjen :D

      Slett