lørdag 31. mars 2012

Tokyo Disneyland Resort!


Torsdagen gikk turen til Tokyo Disneyland! Vi gledet oss som noen unger siden ingen av oss hadde noensinne vært i Disneyland før dette. Det første som møtte oss var det store Disney hotellet, som vi hadde hatt veldig lyst til å bo på, men som var grisedyrt... Men flott å se på var det ihvertfall! Innenfor inngangen ble vi møtt av selveste PLUTO, samt andre Disneyfigurer som gikk rundt i parken (men Pluto gav oss klemmer!). Den mest populære Disneykarakteren i Japan er Mikke Mus, som faktisk hadde en laaang kø med barn og voksne som ventet på å ta bilder og gi klemmer.

Ved inngangen fantes det en hel haug med butikker, så vi endte jo selvfølgelig opp med hver vår kule hatt! Det virket som om det var kun oss to og en haug med unger som gikk rundt med disse hattene, men for oss var det storartet! Deretter stod vi i kø til Pirates of The Caribbean båttur som tok oss med på sjørøvertokt og jakten på Jack Sparrow. Superawesome! Videre på vår vei ble vi møtt av en parade med forskjellige Disneykarakterer på store vogner med musikk og dans! Det var utrolig gøy å se :D

Vi ruslet litt rundt før vi bestemte oss for neste tur. Det viste seg å være veldig vanskelig i og med at det var køer overalt! Det fantes tavler som viste hvor lenge man måtte stå utenfor en attraksjon, og den korteste var på 2 timer. Vi stilte oss i kø til Space Mountain og der stod vi... i tre og en halv time! Turen var noe av det skumleste jeg har vært med på (høydeskrekk) og det gikk opp, ned, frem og tilbake med harde svinger og superfart! Følte jeg var døden nær minst tre ganger og Marius sine brøl hjalp ikke akkurat... Skjelvende ruslet vi videre fra turen som varte hele 6 minutter. 6 minutter! TRE OG EN HALV TIME for 6 MINUTTER... Dermed var ikke Disneyland den feteste opplevelsen vi opplevde her. Hadde vi vært smarte, kunne vi ha unngått kø ved å kjøp Fastpass som tillot personer å skippe halvparten eller mer av ventetiden og rusle avgårde til attraksjonene. Når vi fant ut av dette var det for sent å få tak i dem. Notert til neste gang! Det var utrolig irriterende å se folk spasere forbi oss i køen når vi hadde vondt i kropp og sjel og frøs utenfor... Som vanlig var det ikke lov til å ta noe særlig bilder, så vi har ikke så mye å vise frem. Men vi ble en opplevelse rikere og viktigst av alt; vi fikk klem av Pluto! Her er noen bilder for å dempe lidelsen:














1 kommentar:

  1. Jeg har alltid drømt om å dra til Disney Land, og Tokyo Disneyland resort ser ut som himmelen!

    SvarSlett