tirsdag 6. mars 2012

Mameshiba!

Konnichiwa, minna-san! Nå er det ikke lenge til vi sitter på kuko (flyplassen, lol) og venter i spenning. Alt papirarbeidet er heldigvis unnagjort, nå er det kun visum som gjenstår! Blandt annet bestod papirarbeidet av en søknad til boplass, hvor vi kunne velge mellom tre steder å bo. Her står det litt om de forskjellige. Vi søkte begge på University Village Apartments, hovedsakelig på grunn av at det er lov til å drikke alkohol der. Pati-timu! Ikke nok med det, men det er også altan på rommene! Noe annet som var litt gøy var at vi måtte fylle ut en "check-list", der vi skulle beskrive vår personlighet. Alt fra om man var en høylytt person til røykevaner, alkoholvaner, varmepreferanser osv. Så forhåpentligvis havner vi på rom med noen likesinnede mennesker.

I dag har vi også prøvd å lage en ny banner til bloggen, men pga vår enorme mangel på photoshop kunnskaper ble den ikke helt perfekt. Forhåpentligvis får vi gjort noe mer med dette etterhvert. Noen andre bloggere som har tips kanskje? HMHM?

Ikke så mye mer å rapportere enda. Vi skal få tatt MASSE bilder og kanskje til og med en video innen neste oppdatering. Så det er bare å glæd sæ!

I mellomtiden kan dere kose dere med denne lille godbønnen: MAMESHIBA! Dette er en fantastisk reklame for bønner i Japan.

BAIBAI!

1 kommentar: