torsdag 29. mars 2012

På farten igjen!

Yo checku ya! Vi har opplevd utrolig mye de siste to dagene, så det har vært litt vanskelig å samle tankene for få med alt i bloggen. Derfor begynte vi å bruke det overnevnte utrykket hver gang vi skulle skrive ned noe som vi måtte huske på. Takk til Hikoichi (som kun de mest hardbarkede Otaku vet hvem er).

Tirsdag-kveld gikk med på mye anime titting og et par timer der vi prøvde et japansk pc-spill som var VELDIG bra (sarkasme). Søvn intraff altså ikke før i 4-5 tiden på natten. Selv om vi ville ha mest mulig ut av dagen klarte vi ikke å stå opp tidlig, og som følge kom ikke vaskedamene inn på rommet. Svinesti! Trass dette fikk vi gjort mye i løpet av onsdagen.

Det begynte med at vi tok toget til Asakusa for å dra på Tokyo Cruise, noe som i utgangspunktet høres ganske fancy ut. Da vi ankom stasjonen så vi en enorm port som var inngangen til en av de mange gamle templene man kan finne i Japan. Vi bestemte oss for å undersøke dette nærmere slik at vi kunne få litt spirituell veiledning inn i vår ellers travle hverdag. Inne på tempelområdet var det mange ritualer som kunne gjennomføres for å øke lykke og glede i livet. Blant annet å innhalere masse røkelse og å ofre penger til Buddha ved å kaste de ned i en slags brønn. Alt i alt var det en veldig avslappende affære, selv om det, som alle andre steder var STAPPfullt av andre mennesker.

Været var fantastisk denne dagen, og vi kunne gå i t-skjorte omtrent hele tiden! På veien tilbake mot cruiset var det altså på tide med litt iskrem. Her hadde de en variant med sakura smak. Sakura er en av de mest kjente trærne i verden, og er dekket av rosa blader om våren. Derfor var det ikke så uvanlig at det også skulle være blader i isen... nam!

Så over til selve båtturen: ikke akkurat den mest fantastiske opplevelsen i verden. Vi satt inne på et varmt og klamt område og så på en av de 16 broene som skulle følge. Dette høres kanskje greit ut, men broene var ikke akkurat av det imponerende slaget. Heldigvis fikk vi muligheten til å stå på taket på den neste delen av båtturen som gikk til en liten øy kalt Odaiba. I'm the king of the world! Titanic-style. På øyen ble vi møtt av et kjempestort kjøpesenter og en miniatyr statue av frihetsgudinnen. Herli'!

Inne på senteret fant vi et stor aktivitetssenter arrangert av selve Sony. Der inne var det masse gøye tekniske duppeditter og nye oppfinnelser. Vi fant blant annet ut at Kristin har et finere smil enn meg (i følge en sløv test ihvertfall). Det var desverre ikke lov til å ta bilder, så har ikke så mye mer å dokumentere.. SORRY! Etter Sony var det på tide med noe mat og drikke. Vi var veldig klar for å kose oss med litt drikke, så vi slo til med en hel mugge lime daquiri.. Dårligste ideen på lenge! Først og fremst var det salt istedenfor sukker på glasset, og i tillegg smakte drinken ikke fantastisk. Som følge ville ikke Kristin ha noe, og jeg endte opp med å prøve å drikke hele muggen alene.. LURT!

På vei hjemover var vi begynt å bli ganske sliten, men heldigvis tok vi en spontan beslutning om å hoppe av på Shibuya (det desidert mest travle stedet i Japan). Neon-lys, kjøpesentre og masse ungdommer i alle farger skapte et veldig godt inntrykk på oss. Nesten som å være i paradis! Etter litt mer arkadegaming og pachinko forvillet vi oss inn på et bygg der man kunne leie ett privat rom for å drikke øl og synge karaoke hele natten. Siden vi ikke var sikker på om det var engelske sanger der eller hvordan det fungerte, valgte vi bare å betale for en halvtime. Det var derimot noe av det mer underholdende vi har gjort her så langt, så det skal prøves igjen! Etter en intens økt med skriking og skråling ruslet vi tilbake mot togstoppet. På veien så vi hvordan Japanere oppfører seg i fylla. Ganske normalt. Med unntak av de som stiller seg pent i et hjørne og holder seg på hodet og lider, gjerne med en dam av spy vedsidenav. Sjarmerende!

Så over til torsdagen og DISNEYLAND! Nytt innlegg om dette senere, kos dere med noen bilder i mellomtiden:



















2 kommentarer: